П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У РПЦ відмовились коментувати покупку монахинею Mercedes-Benz за 140 тис. доларів

    Представник Синодального відділу із взаємин із суспільством РПЦ і ЗМІ Алєксандр Хрєков заявив виданню «Подйом», що представники патріарха принципово не мають наміру коментувати ситуацію із покупкою настоятелькою Покровського жіночого монастиря Mercedes-Benz за 140 500 доларів США.
    «Ми не коментуємо цю тему. Нічим не можемо допомогти, на жаль». Цю позицію підтримав і заступник голови Синодального відділу Вахтанг Кіпшидзе: «Коментаря не буде. Ми від коментарів відмовилися».
    Зауважимо, що автомобілям німецького бренду ігуменя РПЦ Феофанія не змінює майже двадцять років: в її особистому автопарку змінилося не менше чотирьох Mercedes-Benz, пишуть «Відкриті медіа».
    На покупку настоятелькою Покровського жіночого монастиря автомобіля за 140 500 доларів США відреагував протодиякон Андрєй Кураєв. Він розповів в LiveJournal, що одного разу ігуменя відмовила у допомозі священнику, який просив грошей на операцію для сина: «Катайся, матінка, катайся. В пекло треба їхати з комфортом».
    Раніше ми писали, що намісниця жіночого монастиря придбала Mercedes за 9,5 мільйонів рублів. Також Кіпрського митрополита, який виступав проти автокефалії України помітили на автівці за 300 000 євро.

    Найсвіжіше

    Популярне