Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Протести в Хабаровську: «Ми не бидло!», «Ми не боїмося — ми проти путінського режиму». ВІДЕО

    П’ятий день поспіль в Хабаровському краї не припиняються мирні протести після арешту місцевого губернатора Сєргєя Фургала.
    Про це повідомляють російські ЗМІ, передає «Цензор».
    Масові акції протесту проходили в Хабаровському краї всі вихідні і продовжилися у вівторок, 14 липня. Багато жителів регіону активно висловлюють незгоду не лише з арештом губернатора Сєргєя Фургала, а й протестують проти чинної російської влади.
    Так, в російському сегменті соціальних мереж поширюється відео, на якому жителі Хабаровського краю розповідають на камеру чому десятки тисяч жителів Далекого Сходу вийшли на безпрецедентні за масштабом акції протесту.

    «Ми не бидло!», «Ми не боїмося — ми проти путінського режиму», «Хтось знає, як ми живемо тут? Багатий край, а ми існуємо, ми виживаємо, люди всі в кредитах!» і т.д., — кажуть місцеві жителі.
    Також, за інформацією телеграм-канал «Протестна Росія», на 15 липня заплановано акції протесту в Москві та Санкт-Петербурзі, де місцеві жителі збираються вийти проти сфальсифікованих Кремлем результатів голосування за поправки до конституції РФ.

    Найсвіжіше

    Популярне