Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    ПЦУ на Вінниччині організувала збір овочів, ягід і продуктів для людей похилого віку

    За ініціативи релігійної громади храму Покрови Пресвятої Богородиці села Малі Крушлинці Вінницького району Православної церкви України було проведено збір благодійної допомоги для мешканців Вінницького обласного пансіонату: людей з інвалідністю та похилого віку.
    Надихнула громаду на добру справу працівник пансіонату, начальник соціально-психологічної та трудової реабілітації Надія Олійник, повідомляє Вінницька єпархія ПЦУ.
    Благодійну акцію очолив настоятель парафії єрей Павло Звіринський. На заклик Церкви відгукнулися багато жителів села, які зібрали ягоди: малину, смородину, вишню, а також зелень, овочі, сало та солодощі. Захід підтримали місцеві підприємці.
    Мешканці пансіонату, які отримали продукти та вітамінні смаколики, щиро подякували отцю Павлу Звіринському, його парафіянам та усім жителям Крушлинців, які проявили добру волю і християнську любов.
    Нагадаємо, Луцька парафія ПЦУ передала благодійну допомогу медикам центру онкології.Також капелан ПЦУ відкрив біля храму благодійну їдальню для малозабезпечених.

    Найсвіжіше

    Популярне