П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «Там де любов і взаєморозуміння»: Нацгвардійці розповіли про сім'ю свого капелана

    У День сім’ї, любові і вірності нацгвардійці із 23 окремої бригади розповіли про сім’ю свого капелана – священника ПЦУ Анатолія Кусика.
    «Прикладом зразкової православної родини для кожного може стати подружжя військового священика (капелана) військової частини 3033 Анатолія Кусика та Ольги Кусик, які живуть разом 15 щасливих років та виховують двох прекрасних діточок. Отець Анатолій вважає, що якщо в сім’ї дотримуються Божих заповідей і панує любов, повага одне до одного, то вона є міцною, нерозлучною та непохитною перед будь-якими випробуваннями. До його служби родина ставиться з розумінням, адже отець Анатолій неодноразово виїжджав в район проведення ООС на Схід країни, щоб надати духовну підтримку в нелегкий час воїнам-гвардійцям», – пишуть у військовій частині.
    «Щоб була добра і міцна наша держава Україна, ми повинні піклуватися про створення здорових християнських родин, які би були благословенні Господом і рідними батьками для їхнього родинного добра і для продовження українського народу», – наголосив отець Анатолій.
    Військові кажуть, що капелана завжди підтримує його родина, він щодня потопає в обіймах турботливої дружини, усміхненої малечі в їх оселі панує мир та затишок. В цій сім’ї діти виховуються в вірі, повазі і традиціях. Кожної неділі вони ходять до церкви, де син, який підростає, допомагає батьку в проведенні служби.
    Нагадаємо, митрополит Епіфаній привітав українців із Днем сім’ї. Також Християнська молодь піднесла до монумента Батьківщини-Матері прапор «Україна за сім’ю!». Митрополит Епіфаній впевнени, що міцна сім’я – запорука успішної України.


     

    Найсвіжіше

    Популярне