П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Капелан привітав нацгвардійців із 28-ю річницею створення військової частини

    Капелан Православної церкви України отець Сергій привітав нацгвардійців із 28-ю річницею створення Шосткинської військової частини 3022. 1 липня відбулись урочистості з нагоди цього свята за участі особового складу, представників міської та районної влади, депутатів, мешканців міста.
    Про це повідомляє інтернет портал Шостки.
    Військовий священник ПЦУ отець Сергій благословив нацгвардійців на захист Батьківщини. Після спільної молитви, священнослужитель окропив особовий склад святою водою.
    Помічник народного депутата вручила військовослужбовцям грамоти і премії парламентарія, а також сертифікат на придбання фотоапарата для прес-служби військової частини.
    До військовослужбовців з вітальним словом звернувся командир частини, полковник Олександр Желновач: «Сьогодні вперше в такому масштабі особовий склад нашої військової частини, а також ще 20 військових частин Національної гвардії України святкують свій день народження. Цей день в першу чергу характеризує вагомий вклад особового складу в розбудову держави, довіру народу України до військовослужбовців Національної гвардії. Сьогодні ми отримали багато привітань, нас вітає керівництво НГУ, командири інших частин, люди, для яких мужність і честь – це не просто слова. Від себе особисто, від начальника Головного управління НГУ генерал-майора Олега Головінова, від командувача Національної гвардії України зичу всім міцного здоров’я, сімейного щастя, мирного неба над головою. Нехай кількість заступань на службу відповідає кількості повернень додому. Міцного тилу і домашнього затишку. Зі святом! ».
    Нагадаємо, капелан ПЦУ разом із нацгвардійцями вшанував пам’ять полеглих бійців ЗСУ у Слов’янську. Також військовий капелан передав прикордонникам засоби захисту від коронавірусу.


     

    Найсвіжіше

    Популярне