П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Поправки до конституції РФ: Особовий склад Чорноморського флоту Росії голосує проти. Кримські блогери підтверджують

    Підтвердженням невдоволення особового складу Чорноморського флоту РФ стали обурення і здивування блогерів окупованого Криму в соціальних мережах. Побоювання блогерів підтверджують численні місцеві жителі в коментарях.
    Про це повідомляє Цензор.НЕТ.
    Так, севастопольський блогер Олексій Процько на своїй сторінці в Facebook озвучив інсайдерську інформацію за попередніми результатами голосування на ЧФ: «Вчора з’явилася інформація, що ЧФ видав 90% проти поправок».
    Першими незадоволеними на ЧФ стали 28 моряків патрульного корабля «Васілій Биков». Після цього по окупованому Севастополю поповзли чутки, що «флот голосує проти».
    Видання також повідомляє з посиланням на російські ресурси, що офіцери російського корабля «Васілій Биков» розповіли, що їм пригрозили звільненням через голосування проти поправок.
    Крім того, в соцмережах опублікована інформація про факти тиску на особовий склад російського військового корабля «Васілій Биков» з боку вищого командування через витік даних про результати голосування на кораблі по поправкам до конституції.
    У той самий час, за інформацією журналістів «Крим.Реалії», які опитали в окупованому Сімферополі перехожих, як вони ставляться до того , що Путін теоретично зможе правити Росією довше, ніж Сталін Радянським Союзом – до 2036-го – і тоді Владіміру Путіну буде 84 роки? Більшість з тих, хто погодився відповісти на питання, висловилися проти.

    Найсвіжіше

    Популярне