Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній привітав предстоятеля Елладської церкви з днем ангела

    Предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Блаженнійший Епіфаній привітав предстоятеля Елладської Православної Церкви архієпископа Афінського і всієї Еллади Єроніма з днем небесного покровителя блаженного Єроніма.
    «Прошу в День Вашого Тезоіменитства прийняти від мене, від Священного Синоду і всієї Православної Церкви України побажання міцного здоров’я, примноження духовних і фізичних сил, довголітнього служіння, успіху в усіх добрих справах на благо Церкви і побожного народу Греції та всього Православ’я. Підношу молитви за Вас перед Богом та прошу Ваших святих молитов за моє смирення і за весь побожний український народ, за єдність і мир в Україні», – сказав предстоятель ПЦУ.
    Митрополит Епіфаній також нагадав, як рік тому у ці дні він спілкувався і молився із архієпископом Єронімом та вітав разом з ним Вселенського патріарха: «Щоразу з теплотою серця згадую цей день, як і той час, коли після Вашої натхненної доповіді Священний Синод Єрархів Церкви Еллади послідував Томосу Вселенського Патріарха Варфоломія, а Ваше улюблене Блаженство у Священних Диптихах стали підносити ім’я Предстоятеля Церкви України».
    Нагадаємо, предстоятель Елладської Православної Церкви розповів як потрібно шанувати довкілля.

    Найсвіжіше

    Популярне