Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Молдовський єпископ, який звинувачував Білла Гейтса у створенні коронавірусу, захворів сам

    Єпископ Бельцський і Фалештський Православної церкви Молдови (частина Російської православної церкви) Маркелл (Міхеєску) отримав позитивний результат тесту на COVID-19.
    Про це повідомляє «Кредо» з посиланням на молдовські видання.
    Сам владика, у вкрай грубій, «неправославній» формі відмовився коментувати журналістам факт свого занедужання. «Я забороняю вам публікувати таку новину! Ай, ай, сонце зупиниться, якшо єпископ Маркелл захворів!!», – агресивно відповів клірик.
    Єпископ Маркелл (Міхеєску) часто звершував богослужіння з грубим порушенням карантинних вимог, регулярно закликав і закликає вірян не погоджуватись на вакцинацію від коронавірусу.
    До сказаного, владика звинуватив американського мільярдера, філантропа Білла Гейтса у створенні вірусу для примусової чіпізації населення планети.
    Єпископ також відомий тим, що у 2013 році надіслав Президенту України Віктору Януковичу звернення, у якому різко критикував його за політику євроінтеграції України (яку той здійснював протягом певного часу). Він закликав Януковича зробити вибір між «Христом та антихристом».

    Найсвіжіше

    Популярне