Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Зірвали замок і крали мідь: Поліцейські Закарпаття викрили двох церковних крадіїв

    Зі складського приміщення церкви у с.Залужжя раніше судимі чоловіки викрали листи міді, якою були покриті куполи на церкві. Злочинці сім разів проникали на територію храму, аж поки їх не затримали 4 червня. За вказаним фактом розпочато розслідування.
    Про це повідомляє офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.
    Впродовж тижня двоє чоловіків з території Свято-Покровської церкви у с. Залужжя Мукачівського району викрадали металеві листи, які були зняті з куполів храму.
    На місце злочину, до складського приміщення церкви, яке  розташоване на території храму, поліцію викликав 67-річний місцевий мешканець, голова церковної десятки. Поліцейські з’ясували, що невідомі чоловіки зірвали навісний замок та протягом тижня з приміщення викрадали покрівельний матеріал з міді.
    Працівники кримінальної поліції відділку встановили, що причетними до злочину є двоє чоловіків, які є жителями цього ж села, віком 43 та 38 років. Вони встигли сім разів повернутись до приміщення храму та викрадати метал. Частину краденого їм вдалось продати, те що залишилось у одного з крадіїв вдома, поліцейські вилучили.
    Слідчі розслідують матеріали кримінального провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство у справі триває.

    Найсвіжіше

    Популярне