П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    «Він взяв ніж. Намагався вичавити мені очі». Колишні працівниці Мунтяна розповіли про демонів «пастора»

    Жінки, які працювали на Володимира Мунтяна, розповіли ТСН.Тижню про те, як «пастор» на своїй віллі у Таїланді вживав наркотики, влаштовував оргії, принижував і бив людей, передає «Релігійна правда».
    «Я практично два тижні перебувала разом з Мунтяном і його дружиною. І він вигнав своїх прибиральниць, куховарок, і я одна там приносила їжу, прибирала. Цілодобово з ним перебувала на цій віллі», — розповіла колишня директорка церковного телеканалу «Відродження» Аліна Радіонова.

    За її словами, якось помічник привіз Мунтяну десять пакуночків з порошком.
    «І вони почали розмовляти про те, що це класний кокаїн. Коли я перебувала з ним, мені потрібно було постійно готувати йому ці доріжки», — повідомила Аліна.
    Вона додала, що при жінках Мунтян вільно ходив голим, при цьому постійно мастурбуючи. І для всіх, хто там перебував, це було нормою — ніхто не дивувався і не соромився.
    «Він кличе своїх помічниць просто жестами, вони стають навколішки і задовільняють його. І це не приховано. І дружина у цей момент десь поруч перебуває, вони розмовляють, вирішують якісь питання. Це якийсь дурдом», — поділилась враженнями жінка.
    Спостерігаючи за цим, Аліна розуміла, що рано чи пізно те саме може статися і з нею: «У цей момент не було ні страхування, ні вибору. Не було чоловіків, які могли б захистити».
    У перервах між зніманнями молитов Мунтян влаштовував оргії, які теж знімав на відео.
    «З ним були три жінки. Ці жінки є служницями Церкви. Він займався з ними одночасно сексом. Більше того, він примусив двох з ним між собою займатися сексом», — розповіла колишня бухгалтерка «Церкви Відродження» Ліна Слободенюк.
    За словами Ліни, під впливом наркотиків у Мунтяна почала формуватися манія величі й одночасно манія переслідування.
    «Він робив це (приймав кокаїн, — ред.) відкрито, показував, навіть примушував пробувати наркотик», — розповіла Ліна.
    Одного разу пастор несподівано звинуватив її у розкраданні грошей.
    «Він почав бити мене руками, ногами, стільцями. Це тривало декілька годин. Він йшов, повертався, змушував мене в чомусь зізнаватися… при цьому продовжував мене бити. Зважаючи на те, що волосся у мене світле, воно все було у крові. Він пошкодив мені лікоть, руки, подряпав повністю, з голови текла кров», — розповіла Ліна.
    За кілька днів все повторилося. А у перерві між катуваннями Мунтян йшов проповідувати Боже слово.
    «Він взяв ніж, він намагався мене душити. Навколо були люди, йшли знімання, йшов телекрусейд. Потім він намагався вичавити мені очі. Він говорив мені прямо і конкретно: я живою не поїду», — згадує Ліна.

    Найсвіжіше

    Популярне