П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Депутат Держдуми РФ Наталья Поклонская пояснила єдність України та Росії

    Канал російського православного олігарха Константіна Малофєєва «Царьград» опублікував коментар депутата Держдуми Росії Натальи Поклонской щодо ситуації в окупованому Російською Федерацією Криму, та власних фантазій щодо розвалу України.
    Екс-прокурор Криму заявила: «Держава-член ООН Україна позбавила мільйони людей невід’ємного права на питну воду створюючи реальну загрозу життю та здоров’ю людей», – пояснила вона своє бачення стосовно перекриття Україною постачання води до захопленого півострову.
    Далі вона демонструє феноменальні умовиводи щодо єдинства народів України та Росії: «Нагадую, що витоки річки Дніпра беруть свій початок з території Росії, де формується основний об’єм води Дніпровського басейну, що надходить в Україну. Як би не пручались націоналістичні сили, але навіть ріки з’єднують наші країни», – каже Поклонская.
    Після наведеної аргументації депутатки Держдуми стає зрозуміло, що ж саме «забула» Росія в Сирії. Кремль раптово усвідомив, що Москва і Дамаск поєднані атмосферними течіями і поспішила оголосити режим Асада братським.

    Найсвіжіше

    Популярне