Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Православна Росія звинуватила Президента України у підготовці до повномасштабної війни

    Політолог Сергій Курягін в ефірі телеканалу «Росія-1» заявив, що «президент миру» Володимир Зеленський у великій кількості посилає військові резерви на Донбас, повідомляє телеканал російського олігарха Костянтина Малофєєва «Царьград».
    За словами Курягіна, Президент України проводить підготовку до війни, і ця підготовка відбувається швидкими темпами.
    Він зазначив, що вказаний механізм запущений не українськими націоналістами, а Зеленським, від якого всі очікували щонайменше сприяння мирному процесу.
    «Україна категорично відмовилась закріпити особливий статус «ДНР/ЛНР» в Конституції, поряд з тим, Київ проводить переговори з Вашингтоном про закупівлю нових великих партій зброї», – повідомив російський політолог.
    В якості «експертної оцінки з України», Сергій Курягін посилається на слова Галини Запорожцевої, яка до всього зазначила, що Зеленський не виконав жодної передвиборчої обіцянки і донині називає жителів Донбаса терористами.
    Нагадаємо, що Галина Запорожцева – фігурант «Миротворця», зазначається як професійний провокатор, представляється як полковник міліції у відставці та правозахисник, глава ГО «Матері України».

    Найсвіжіше

    Популярне