Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    «Ти дізнаєшся, хто на кого напав, і з ким у нас війна»: Ветеран АТО кинув виклик Усику

    Ветеран російсько-української війни (у складі 93 ОМБр), військовий медик Андрій Грачов кинув виклик боксеру Олександру Усику.
    Про це він написав у Facebook, передає ТСН.
    «Простий хлопець з Вінниці, неодноразовий призер України з боротьби дзюдо і самбо. Мені 37 років. Я не так сильно тренуюся, як колись, але я тобі обіцяю дуже грандіозний бій. Є поранення і дуже багато загиблих друзів.
    За правилами боксу ти захотів? Битися будемо за законами війни і вулиці! Так, як завжди! На війні немає правил… Там нас за жодними правилами не рахували, там медиків в відсоток не ставили. Ти дізнаєшся, хто на кого напав, і з ким у нас війна», – написав Грачов у Facebook.
     
    андрій грачов проти усика
    Грачов не вказує своє нинішнє місце роботи, але в одному з указів на сайті Вінницької ОДА від 20 березня 2020 року, пише xsport.ua, він був зазначений як начальник управління у справах ветеранів війни.
    Раніше борець Богдан Грицай викликав Усика на поєдинок в форматі боїв без правил. Але Олександр відповів, що змагається лише за правилами боксу.
    Нагадаємо боксери Усик і Ломаченко знялись у проросійському пропагандистському фільмі і потрапили у базу Центру “Миротворець” із позначкою зрадники. 
    Також боксер Олександр Усик після одного із боїв порпросив вимовляти його ім’я російською.

    Найсвіжіше

    Популярне