Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Школа онлайн: Замість уроку про російську агресію показали відео з «Алєксандром» Усиком

    «Всеукраїнська школа онлайн» замість уроку із темою «Російська агресія проти України» показала урок із боксером Усиком про науково-технологічну революцію.
    У розкладі для 11 класу на сайті Міністерства освіти і науки вказано, що в рамках предмету «Всесвітня історія» буде викладено тему «Агресія Росії проти України у 2014 році. Російсько-українська війна», повідомляє Радіо Свобода.

    Втім, на офіційному каналі Міністерства освіти і науки в Ютуб замість оголошеного уроку вийшов інший – про науково-технологічну революцію, знятий за участю боксера Олександра Усика. Якому подобається, коли його називають «Алєксандр», і який готовий кулаками захищати Московський патріархат в Україні.
    Через кілька годин МОН, у відповідь на запит, пояснило заміну уроку технічними нюансами.
    «Після зйомки кожен урок проходить кілька ступенів експертизи, а також складний процес монтажної роботи. Оскільки урок, заявлений у розкладі, не був технічно підготовлений до трансляції, на жаль, довелося надати для ефіру інший урок», – йдеться у відповіді на питання.
    Міністерство обіцяє, що урок історії на тему російської агресії в Україні вийде пізніше. Щоправда, відомство не уточнило, коли саме.

    Найсвіжіше

    Популярне