П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Міська влада Києва не може пояснити, чому священики з Почаєва лікуються в столиці

    В Олександрівській лікарні Києва з коронавірусом знаходяться четверо священиків зі Свято-Успенської Почаївської лаври РПЦвУ у Тернопільській області, але чому їх перевезли саме в столицю – невідомо.
    Про це розповіла директор департаменту охорони здоров’я Київської міської держадміністрації Валентина Гінзбург, передає LB.ua.
    «За інформацією головного лікаря, сьогодні там четверо священнослужителів з Почаєва. У нас в кожній інфекційній лікарні є священнослужителі, але без уточнення з якої вони церкви. Але найбільше їх в Олександрівській лікарні», – зазначила Гінзбург.
    У відповідь на питання, чому тернопільські священики госпіталізовані в Києві, Гінзбург відповіла, що не може пояснити. Вона також додала, що в інфекційному корпусі Олександрівської лікарні вже немає вільних ліжок.
    За словами Гінзбург, столичні лікарні не можна назвати кращими, так як всі установи, визначені для лікування COVID-19, забезпечені всім необхідним, «всюди проводяться консультативні обходи, консиліуми, а не тільки в Олександрівській лікарні».
    Напередодні стало відомо, що в Олександрівську лікарню госпіталізований з коронавірусом 69-річний митрополит Тернопільський і Кременецький РПЦвУ Сергій (Генсицький).

    Найсвіжіше

    Популярне