Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    За порушення карантину: У Дніпрі перед входом у храм РПЦвУ вирили траншею

    Біля входу в один з храмів міста Дніпро з’явилася глибока траншея через те, що священик порушив постанову місцевої влади.
    Про це повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко на своїй сторінці в соцмережах.
    За його словами, траншею вирили перед храмом, який знаходиться на вулиці Михайла Панікахи. У Вербну неділю тут було порушено постанову влади міста – священик влаштував масове богослужіння і причащав людей з однієї ложки.
    «В цьому заході, що стався цієї неділі, дійство полягало в наступному: служитель культу, при великому зібранні людей з використанням однієї ложки і одного чана на всіх, наповнював уста і ротові порожнини благочестивих і лагідних мирян», – зазначив Лисенко.
    Він наголосив, що з однієї ложки і однієї чаші причащалися приблизно 300 прихожан.

    «Минулої ночі, на мене зійшов дух. Так, технічний дух водоканалу. Дух повідомив мені, що швидше за все, уздовж цього храму, на глибині півтора метра, замироточила холоднокатана труба діаметром 150 мм. Тільки з намірів благих і спонукань праведних, я прийняв рішення розкопати цю трубу щоб відокремити зерна від плевел», – додав заступник міського голови.
    Також він повідомив, що під час розкопки траншеї був нібито виявлений снаряд часів Другої світової війни. В даний час там працюють рятувальники, а траншея огороджена.
    Лисенко закликав представників усіх конфесій дотримуватися карантину і утриматися від проведення масових заходів, щоб не наражати людей на небезпеку.

    Найсвіжіше

    Популярне