Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    На Закарпатті РПЦвУ закликала дотримуватись карантину

    Інформаційний відділ Мукачівської єпархії Російської Православної Церкви в Україні опублікував звернення до вірян у якому згадано випадки, коли коронавірусом захворіли священики.
    «Ми бачимо, що хвороба не вибирає та не виокремлює людей за будь-яким їхнім статусом чи то положенням. Не так давно вірус забрав життя 57-річного священнослужителя з міста Заліщики, що на Тернопільщині Української Греко-Католицької Церкви. Вчора, лабораторно підтверджено коронавірус і в одного з кліриків нашої єпархії», – йдеться в повідомленні.

    Раніше Духовний Фронт України писав про диякона Московського Патріархату, який разом із сім’єю підхопив Covid-19. Саме тому у єпархії Московського Патріархату закликали вірян дотримуватись карантину.
    Читайте також: 2013 році Московський Патріархат виселив інфекційну лікарню на території лаври під готель, а зараз прикидаються «овечками».
    «Переконливо просимо всіх Вас наполегливо дотримуватися норм та приписів щодо самоізоляції встановлених МОЗ України, …Старанно виконуйте всі приписи лікарів-епідеміологів. Особливо звертаємося до людей, які є в групі ризику. Не наражайте себе та своїх близьких на смертельну небезпеку!», – підсумовують у дописі єпархії РПЦвУ.
    Нагадаємо, раніше ми писали про жінку, яка пішла з температурою до церкви і заразила 19 парафіян на Закарпатті. Також повідомлялось, що у владики РПЦвУ Павла (Лебідя) важкий стан через коронавірус, а на території Києво-Печерської Лаври введений карантин та близько 10 насельників перебувають у монастирському лазареті.
    Не так давно намісник Лаври РПЦвУ Павло (Лебідь) закликав ігнорувати карантин. «Не дивіться старше покоління чи молодше, усі спішіть у храм, обійміть один одного», – закликав він

    Найсвіжіше

    Популярне