Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Президент США підписав закон про повернення молитви у школи

    Президент США Дональд Трамп робить кроки в сторону християнства, пропонуючи легший доступ релігійних організацій до федеральних програм і підтверджуючи права учнів молитися в державних школах.
    Про це повідомляє Цензор.нет з посиланням Всеукраїнський Собор.
    Він також засудив зростання ненависті до віри й оголосив про введення оновленого порядку проведення молитви в державних школах.
    В Овальному кабінеті разом з Президентом Трампом була присутня міністерка освіти Бетсі Девос, євангелістка Паула Вайт, а також учні, які заявили, що вони стикаються з релігійною дискримінацією в державних школах.
    «У державних школах по всій країні начальники заважають учням і вчителям молитися, ділитися вірою або дотримуватися своїх релігійних переконань. Це абсолютно неприйнятно, – сказав Трамп. – Трагічно, що в країні зростає тоталітарний вплив лівих сил, які прагнуть покарати, обмежити і навіть заборонити релігійні прояви».

    За наказом Дональда Трампа, дев’ять федеральних агентств пропонують правила, спрямовані на усунення «регулятивного тягаря» на релігійні організації, які беруть участь у федеральних програмах.
    https://www.youtube.com/watch?v=h7y3l2COxTY&feature=youtu.be

    Найсвіжіше

    Популярне