П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Сивохо накинувся на нардепів, які хочуть його звільнити

    Радник секретаря РНБО Сергій Сивохо обізвав нардепів від «Слуги народу», які збирають підписи за його звільнення, «консервами, які розкрилися».
    Жорстку критику своїх опонентів він дозволив у інтерв’ю для YouTube-каналу Klymenko Time, що належить Олександру Клименку, біглому міністру доходів і зборів часів Януковича.
    «Консерви розкрилися, баночки луснули, і тепер видно. Спочатку – перша хвиля атаки на ініціативу президента. Зараз – друга хвиля, на мене. Для нас це знак, що, по-перше, ми рухаємося в правильному напрямку, а по-друге, люди себе проявляють», – уїдливо зазначив скандальний Сивохо.
    Також він запевнив, що вважає успішним запуск своєї платформи примирення, і висловив надію на те, консультативна рада з представниками ОРДЛО, про яку домовилися в Мінську, буде ефективною й допоможе просунутися в переговорах вперед, передає Obozrevatel.
    «Донбас будемо повертати. А для цього необхідно мати уявлення про всі думки суспільства. Суспільство у нас багатошарове, потрібно зважати на позиції всіх верств суспільства. По суті, для цього і створена платформа – для спілкування і розуміння, як ми будемо повертати Донбас», – сказав Сивохо.
    Крім того, він поділився планами відвідати тимчасово окуповану територію, оскільки вважає її своїм домом.
    «Я додому хочу. Звісно, добре було б, щоб дім одразу повернувся. Ну, над цим доведеться попрацювати», – заявив одіозний радник РНБО.

    Найсвіжіше

    Популярне