Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Відомий пропагандист Кремля показав фото і відео з Києва

    Російський телеведучий і пропагандист Боріс Корчєвніков приїхав до української столиці. Відповідне відео з центру Києва він опублікував на своїй сторінці в Instagram, показавши, чим займається в країні, яку постійно обговорює на федеральних каналах РФ.

    Зокрема телеведучий розповів, що сприяє реставрації двох соборів у Києво-Печерській лаврі. Окрему увагу Корчєвніков приділив лікарні з храмом святого Агапіта, повідомляє «Оглядач».

    «Колись у ній бували ще наші царі. Потім, за радянських часів, запустіння. Сьогодні ця будівля знову належить Києво-Печерській лаврі, і ми дуже хочемо, щоб тут знову була монастирська лікарня», – розповів пропагандист.

    Також він опублікував спільний знімок із отцем Олександром Клименком (на фото), який був переможцем «Голосу», і матушкою Світланою. Кадр було зроблено у Києві. Пропагандист приїхав на Покрову й навіть дав інтерв’ю каналу «Київська Русь».

    За даними телеграм-каналу «Черговий по країні», у своєму інстаграмі Корчєвніков поділився світлиною з кінофестивалю православного кінематографу «Покров». Його президентом та меценатом є народний депутат Андрій Деркач, який днями оприлюднив на своїй прес-конференції злив документів, які, нібито, свідчать про торгівлю матеріалами кримінальних справ проти «Бурісми», Злочевського та Байдена-молодшого правоохоронними органами України. Враховуючи близькість російських журналістів до спецслужб, можна уявити, що «куратор приїздив до свого агента обговорити результати спецоперації».

    Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров зажадав покарання для тих представників спецслужб України, які допустили, щоб Корчєвніков розгулював кілька днів Києвом.

    «Хто сьогодні з керівників спецслужб готовий дати роз’яснення і понести відповідальність за те, що прямий пособник російської окупації Криму безкарно перетнув кордон України і настільки ж безкарно гуляв Києвом», – обурився Чубаров.

    Нагадаємо, що у 2014 році Служба безпеки заборонила Корчєвнікову і ще деяким російським пропагандистам в’їзд в Україну. У відомстві уточнювали, що термін дії відповідної постанови встановлювався залежно від прізвища журналіста, а саме від 3 до 5 років.

    Коли саме у Корчевнікова закінчується термін, невідомо. Існує ймовірність, що це вже відбулося.

    Найсвіжіше

    Популярне