Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Кремлівські пропагандисти та їх українські посіпаки проштовхують «формулу Штайнмаєра» як привід для заворушень

    У четвер, 3 жовтня, у Москві пропагандисти з Кремля збирають конференцію «Формула Штайнмаєра: шанси для Донбасу і ризики для Зеленського». У ній візьмуть участь регіонали-втікачі Олег Царьов та Володимир Олійник. Україеців, які виступають проти капітуляції, вони називають «партією війни».

    Нагадаємо, 1 жовтня президент України Володимир Зеленський оголосив про узгодження Україною так званої «формули Штайнмайера». За словами російських пропагандистів, її прийняття є головною умовою проведення зустрічі в «нормандському форматі» на вищому рівні і прямих переговорів Зеленського з президентом Росії Владіміром Путіним.

    У той самий час, російські пропагандисти заявляють: «Представники української «партії війни» на чолі з екс-президентом Петром Порошенком різко засудили узгодження формули. Обстановка в Києві загострилася».

    Одним з головних питань, про яке говоритимуть пропагандисти та їх українські посіпаки – «чи може процес реінтеграції Донбасу привести до спроб нового перевороту на Україні?»

    Серед учасників заявлені депутат Верховної Ради України 4-7 скликань Олег Царьов, український політолог Олександр Семченко, депутат Верховної Ради України 5-7 скликань Володимир Олійник. А на відеозв’язку з Києва у них буде депутат Вадим Новинський.

    Найсвіжіше

    Популярне