П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    У КРУТАХ «ТІТУШКИ» ЗІРВАЛИ ЗБОРИ ЩОДО ПЕРЕХОДУ ГРОМАДИ ДО ПЦУ

    У знаменитому селі Крути Ніжинського району Чернігівської області понад півсотні молодиків від керівництвом священиків МП зірвали парафіяльні збори.

    Не довго мирно їв шаурму гарант і його міністр внутрішніх справ. Понад 50 привозних бандюганів, якими керували близько 20 священиків Московського Патріархату, сьогодні вдруге брутально зірвали парафіяльні збори у знаменитому селі Крути Ніжинського району Чернигівщини.

    Мета зборів, на які явилися понад 200 крутян – об’єднання з Православною Церквою України та вихід з підпорядкування РПЦвУ.

    Очевидці повідомляють, що завезена з Києва братва вже зранку захопила приміщення, де мали проводитися збори. А ніжинська поліція цьому фактично потурала. Далі москвомовні “спортікі” заблокували вхід, а тих крутян, які намагалися потрапити у свою ж будівлю, просто скидали зі сходів на землю.

    Безкарне знущання з крутян відбувалося під улюлюкання завезених бабушек-клікуш. Їх під’юджували мобілізовані московські попи, яких у Крути цього дня наперли з усіх усюд: Ніжина, Борзни, Прилуки й навіть Бахмача (зокрема, у банді тітушок засікли й “благочинного” РПЦ в Бахмацькому районі).

    Село, яке стало символом героїчного опору українського студентства у війні з Москвою, далі силоміць перебуває в духовному рабстві тієї ж Москви.

    Леонтій Носенко

    Найсвіжіше

    Популярне