Середа, 23 Жовтня, 2024
Бiльше

    Послання архієпископа Макарія до подружжя: Записуйте добро у своєму подружжі

    З батьківською турботою та любов’ю архієпископ Макаріос з Австралії звертається до пар, які стикаються з проблемами сімейного життя, і заохочує їх зосередитися на визнанні позитивних якостей своїх подружжя.

    У відеозверненні, опублікованому в Instagram, він підкреслює, що «токсичність і ненависть існують, тому що ми не бачимо добра і зусиль, які вони докладають», передає The Orthodox Times.

    Архієпископ Макаріос зауважує, що сучасний спосіб життя часто заважає подружжям цінувати одне одного і підтримувати любляче, мирне сімейне середовище. Натомість вони можуть створити токсичну атмосферу, де повсякденне життя стає болючим.

    Він зазначає: «Кожна людина збирається бачити в іншій лише негативні речі», додаючи: «Не те, що інша людина не має дарів, усі люди мають дари, але ми зараз увійшли в цей процес і ми бачимо лише негативні речі».

    Архиєпископ пропонує практичний експеримент: протягом тижня або десяти днів свідомо відзначайте всі позитивні якості, які ви спостерігаєте у своєму подружжю.

    «Почніть із дуже маленьких речей. І тоді ви побачите, що завжди є можливість для зникнення всієї токсичності», — радить він. Він завершує підбадьоренням: «Почніть з того, що побачите хороші речі, які завжди існують у житті всіх людей».

    Найсвіжіше

    Популярне