Понеділок, 23 Вересня, 2024
Бiльше

    Гуманітарна місія УПЦ США продовжує допомагати українцям, що постраждали від війни

    Українська Православна Церква США (Вселенського патріархату) продовжує надавати гуманітарну допомогу постраждалим від війни в Україні. Зокрема, за благословенням митрополита Антонія та архієпископа Даниїла, Церква забезпечує біженців та переселенців у Донецькій та Маріупольській єпархіях необхідними речами.

    Отець Костянтин Кузнєцов з дружиною Наталією та командою волонтерів координують розподіл пожертвуваних продуктів харчування, одягу, ліків, засобів гігієни та іграшок для дітей, повідомляє сайт УПЦ США.

    УПЦ США наголошує, що зараз кожен український християнин проходить велике випробування, і закликає триматися разом та об’єднуватися як брати і сестри у Христі. Церква звертається до вірян з проханням продовжувати підтримувати постраждалих українців своїми молитвами та пожертвами.

    “Ви можете перев’язати кровоточиву рану. Ви можете дати молоко голодному немовляті. Ви можете подати шматок хліба тремтячій зморшкуватій руці. Ви можете дати надію. Ви можете врятувати життя”, – йдеться у зверненні УПЦ США.

    Церква закликає небайдужих жертвувати до Українського фонду допомоги УПЦ США, щоб продовжувати надавати життєво необхідну допомогу тим, хто її потребує в Україні.

    Нагадаємо, Українська православна церква США надала гуманітарну допомогу понад 300 сім’ям у Донецькій області України, зосередившись на підтримці літніх людей та дітей з переміщених родин. Ця благородна справа, здійснена з благословення митрополита Антонія – предстоятеля УПЦ США.

    Найсвіжіше

    Популярне