Субота, 27 Липня, 2024
Бiльше

    Єпископ Феогност взяв участь у воркшопі про жіноче лідерство в Україні

    24 травня 2024 року в Чернівцях відбувся 9-й воркшоп “Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часі викликів” за участі Преосвященного єпископа Чернівецького і Буковинського Феогноста.

    Про це йдеться в дописі у Facebook Чернівецько-Буковинської єпархії ПЦУ.

    Захід організувала радниця Уповноваженого ВРУ з прав людини Ганна Крисюк за підтримки Чернівецької ОВА та міської ради. Він розпочався з виконання Гімну України та вшанування пам’яті загиблих у війні.

    Під час воркшопу обговорювалася важлива роль жінок-підприємниць для економічного розвитку держави в умовах викликів. Про необхідність підтримки малого та середнього бізнесу наголосив Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець.

    Єпископ Феогност благословив учасників та високо оцінив стійкість і мужність українських жінок, які ведуть сімейний бізнес попри всі випробування. На його думку, їхня праця є моральним фундаментом для суспільства.

    Представники місцевої влади, бізнесу та громадських організацій поділилися досвідом взаємодії в розбудові економіки країни. Зокрема, наголошувалося на готовності влади створювати сприятливі умови для підприємництва.

    Також під час воркшопу відбувся ярмарок вакансій для пошуку професійних можливостей та налагодження ділових контактів.

    Найсвіжіше

    Популярне