Субота, 27 Липня, 2024
Бiльше

    Протоєрей РПЦ звинуватив білгородців у “неправильних молитвах”

    Протоієрей-пропагандист РПЦ Андрій Ткачов вибухнув скандальною заявою з приводу обстрілів Бєлгорода. Він фактично звинуватив білгородців у тому, що по їхньому місту прилітає.

    Відповідне відео священик опублікував на своїй сторінці в соцмережі «ВКонтакте», повідомляє Telegram-канал «Україна 365».

    Ткачов не став згадувати про те, що до початку агресії проти України, Бєлгород був мирним і спокійним містом. Ба більше, він не став вимагати від Москви посилити протиповітряну оборону прифронтового регіону. Замість цього він «наїхав» на жителів Бєлгорода, звинувативши їх у тому, що вони нібито неправильно моляться.

    «А Бєлгород повинен із ранку до вечора молитися Іоасафу Бєлгородському, щоб він захистив місто… А коли бомблять Бєлгород, щось я не помітив, немає такого ажіотажу молитовного біля Іоасафа… Бєлгородчани, по ідеї, мали б давним-давно прозріти і постійно здійснювати молебні співи, хресні ходи, псалтирні читання, колінопреклоніння всілякі, щоб Господь помилував ці Тьоткино, Бєлгород, Шебекине”, – видав російський священик.

    Не треьа нагадувати, що РПЦ стала повноцінною союзницею Кремля у війні проти України. Вона займається виправданням цієї агресії, а також фактично займається вербуванням нового «гарматного м’яса». Так, Моспатріарх Кіріл (Гундяєв) особисто обіцяв рай російським окупантам, які беруть участь у нападі на Україну.

    Найсвіжіше

    Популярне