Вівторок, 14 Травня, 2024
Бiльше

    Єрарх Вселенського патріархату в Стокгольмі звершив Пасхальне Богослужіння

    У своєму пасхальному посланні єпископ Шведський і всієї Скандинавії Клеопа сказав: “Є смерть дочасова, фізична, тобто відокремлення душі від тіла, але є також вічна, тобто смерть душевна або духовна, тобто остаточне відокремлення душі від Бога”.

    У світі прогресу, з одного боку, і продовження війн, ненависті, злиднів, гноблення душ і тіл, з іншого, невимовне чудо Воскресіння наповнює наше життя радістю і запрошує до євхаристійного спілкування та спілкування в реальному житті, – цитує слова єрарха fosfanariou.gr 

    Церква пропонує Божественні Таїнства як живе сопричастя та як історичну присутність кожному віруючому, якщо людина відповідає на запрошення спасіння і узгоджує свій шлях з євангельським вченням.

    Не забуваймо, що воля Воскреслого з мертвих Господа є спасіння людей, “і це називається Церквою”, за словами святого Климента Александрійського.

    “бажаю народу Константинопольської Матері-Церкви в Скандинавії благословення, яке піднялося з порожнього гробу, в упевненості, що Воскреслий Господь перебуватиме з нами до кінця часів, до кінця землі!”, – підсумував єпископ Шведський Клеопа.

    Найсвіжіше

    Популярне