Вівторок, 14 Травня, 2024
Бiльше

    Єпископ Варсонофій освятив гуманітарну допомогу для патрульних на фронті

    29 квітня 2024 року на запрошення керівництва Патрульної поліції Закарпатської області єпископ Ужгородський і Закарпатський Православної Церкви України Варсонофій відвідав Управління патрульної поліції в Ужгороді.

    Як повідомляє пресслужба Закарпатської єпархії ПЦУ, владика Варсонофій у супроводі секретаря єпархіального управління протоієрея Сергія Ємця освятив гуманітарну допомогу, яку поліцейські передаватимуть своїм колегам у зоні бойових дій.

    Зокрема, архієрей освятив карету швидкої допомоги, маскувальні сітки, продукти харчування та великодні паски. Цю гуманітарну допомогу керівництво закарпатської патрульної поліції відправить підрозділам “Срібного краю”, які беруть участь у бойових діях і захищають Україну від російських загарбників.

    Священнослужителі Православної Церкви України регулярно відвідують підрозділи Збройних Сил та правоохоронних органів, підтримують їх духовно і освячують необхідні речі для фронту.

    Візит єпископа Варсонофія до патрульної поліції Закарпаття став також нагодою помолитися за перемогу України та за тих, хто стоїть на сторожі миру і безпеки держави.

    Найсвіжіше

    Популярне