Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    ПЦУ в Черкасах закликає долучитися до акції “Подаруй паску воїну”

    Відділ соціального служіння Православної церкви України Черкаської єпархії організовує благодійну акцію “Подаруй паску воїну” з нагоди Великодніх свят. Ініціатива триватиме з 25 квітня по 1 травня.

    Представники духовенства закликають усіх небайдужих поділитися радістю Воскресіння Христового не лише з рідними та близькими, але й подарувати частинку тепла українським захисникам, які боронять країну від російських окупантів.

    Міська рада Черкас повідомляє, що долучитися до акції можна кількома способами: спекти паску власноруч, придбати святкові гостинці в магазині або зробити благодійний грошовий внесок на закупівлю солодощів.

    Зібрану пасхальну продукцію буде освячено в Свято-Троїцькому соборі Черкас, після чого військові капелани відвезуть гостинці безпосередньо на передову для українських воїнів.

    Координатор акції отець Дмитро Ярославський від Православної церкви України закликає небайдужих приносити паски та інші святкові ласощі до собору щодня з 8:00 до 17:00. Також є можливість перерахувати благодійні пожертви на рахунок відділу соціального служіння.

    “Нехай кожен український захисник відчує підтримку та тепло у ці світлі Великодні свята!”, – наголошують організатори акції в Черкасах.

    Найсвіжіше

    Популярне