Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній зустрівся з головою Державної міграційної служби

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 18 квітня зустрівся з головою Державної міграційної служби України Наталею Науменко. У зустрічі також взяли участь насельник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря ігумен Феодосій (Ляхович) та заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Дмитро Петров.

    Як повідомляє пресслужба ПЦУ, під час зустрічі йшлося про державну політику у сфері міграції в контексті повномасштабної російської агресії, місію Церкви та значення духовних цінностей у житті суспільства в умовах війни й необхідність максимальної консолідації перед лицем ворожих викликів.

    «Зараз перед Україною стоять важкі випробування, подолання яких є без перебільшення доленосною місією для нашого народу. Тож нам усім, кожному на своєму місці, потрібно продовжувати наполегливу працю, оскільки ми маємо велику відповідальність перед народом, державою та майбутніми поколіннями», – сказав митрополит Епіфаній.

    Також до митрополита Епіфанія завітали голова Всеукраїнської правозахисної організації «Меморіал» імені Василя Стуса, народний депутат Степан Кубів, головний редактор юридичного журналу «Право України» Олександр Святоцький, журналістка і письменниця Світлана Чорна, редактор видавництва «Право України» Оксана Красненко та полковник ЗСУ Віталій Саранцев.

    Нагадаємо, раніше митрополит Епіфаній відвідав Посольство України в Швейцарії.

    Найсвіжіше

    Популярне