Четвер, 16 Травня, 2024
Бiльше

    В Миколаєві військова капеланка зустрілася з родинами полонених бійців для психологічної підтримки

    Військова капеланка зустрілась з родинами українських військових, які перебувають у полоні ворога. Її метою було надати їм психологічну підтримку та допомогти впоратися з емоціями, які вони переживають в цій складній ситуації.

    Про це повідомляє Суспільне.

    Зустріч проходила в рамках програми, спрямованої на допомогу родинам полонених. Капеланка провела лекцію на тему “Як бути в ресурсному стані, поки ти чекаєш свого воїна”. Вона поділилася порадами, як впоратися зі стресом, тривогою та розчаруванням, а також дала практичні рекомендації щодо підтримки себе та своїх близьких.

    Крім того, зустріч стала для родин можливістю поспілкуватися один з одним, поділитися своїми переживаннями та отримати взаємопідтримку.

    “Це можливість поспілкуватися, проявити свої емоції. Ну, і взагалі, зустрітися усім рідним у якомусь одному місці”, – говорить Віктор Мойсеєв, голова ГО “Об’єднання родин полонених”.

    За його словами, головна мета зустрічей з військовою капеланкою – допомогти психологічно та фізично родинам тих, хто перебуває в полоні.

    Найсвіжіше

    Популярне