Середа, 1 Травня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки президенту США: Ми вдячні, що ви продовжуєте підтримувати Україну

    На святкуванні 203-ї річниці Незалежності Греції в Білому домі Архієпископ Америки закликав посилити підтримку України.

    Про це повідомляє Orthodox Times.

    Традиційні урочистості з нагоди Дня незалежності Греції відбулися у Білому домі за участі президента США Джо Байдена та Архієпископа Америки Елпідофора.

    Під час звернення до президента, архієпископ подякував Сполученим Штатам за незмінну підтримку Вселенського Патріархату та захист інтересів греко-американської громади.

    Особливий акцент Елпідофор зробив на необхідності вирішення кіпрської проблеми та посилення допомоги Україні. “Ви продовжуєте бути провідним захисником справи наших українських братів і сестер, які вже другий рік обороняють свою незалежність”, – наголосив він.

    Після зустрічі з архієпископом та представниками грецької діаспори, Байден виголосив промову, у якій знову запевнив у непохитній підтримці України. Він зазначив, що США будуть продовжувати постачати зброю та надавати економічну допомогу Україні стільки, скільки знадобиться.

    Таким чином, під час святкування в Білому домі особлива увага була приділена подіям в Україні, а американського лідера закликали посилити захист українців та їх боротьбу за незалежність.

    Найсвіжіше

    Популярне