Неділя, 5 Травня, 2024
Бiльше

    У Полтаві освятили автомобіль, куплений благодійниками для 103-ї бригади

    У Полтаві освятили автівку для військових 103-ї бригади. Її придбали за гроші із продажу напоїв у благодійній кав’ярні.

    Про це Суспільному розповів митрополит Полтавський і Кременчуцький ПЦУ Федір.

    “Це автомобіль для наших захисників, 103-ї механізованої бригади. Вони захищають Авдіївський напрямок. Сьогодні цей автомобіль поїде в місце виконання завдань”, — каже митрополит Полтавський і Кременчуцький ПЦУ Федір.

    “Зазвичай хлопці роблять нам замовлення, що приблизно їм потрібно. Комусь достатньо джипів, комусь потрібні тільки пікапи. Від їхніх запитів ми вже шукаємо те, що підходить”, — говорить голова БО “Полтавський батальйон небайдужих” Наталія Гранчак.

    Гроші на автомобіль зібрали за 20 днів. Почали це робити від 9 березня, розповіла голова “Полтавського батальйону небайдужих” Наталія Гранчак.

    “Вартість її – 149 тисяч, плюс шість тисяч пішло на пальне, щоб перегнати її від кордону сюди до Полтави. 155 тисяч ми заплатили за неї. Ця автівка 2005 року, (авто – ред.) 2008 року коштувало б на 30 тисяч гривень більше. А їм різниці, фактично, великої не буде. Тим паче, там напрямки такі, що може прилетіти в будь-який час. Тому ми намагаємося обирати з того, що їм підходить, найдешевше”, — повідомила голова БО “Полтавський батальйон небайдужих” Наталія Гранчак.

    Авто придбали з грошей за продаж напоїв у “Благокаві”, у якій працюють волонтери “Полтавського батальйону небайдужих”, розповів митрополит.

    Найсвіжіше

    Популярне