Середа, 1 Травня, 2024
Бiльше

    ВРЦіРО закликає до Загальнонаціональної молитви і посту 1-3 березня

    ВРЦіРО закликає усі конфесії України, представників влади, українців в Україні та по всьому світу долучитися до загальнонаціональної триденної молитви і посту 1-3 березня 2024 року, відповідно до своїх релігійних традицій та у зручний день, однодушно підносячи молитви Богу за Україну, за український народ, за наших воїнів, за звільнення з полону військових та цивільних, за велику перемогу.

    Про це повідомляє сайт ВРЦіРО.

    Разом з тим, у ВРЦіРО глибоко впевнені, що головним чинником у захисті нашої держави та збереженні життя мільйонів українців є Божа допомога. Святе Письмо говорить до нас: «Народе, кожного часу надійтесь на Нього, серце своє перед Ним виливайте, Бог для нас пристановище!» (Книга Псалмів 62:9).

    “Щодня різні українські церкви та релігійні організації підносять молитви до Богу про захист нашої держави та перемогу у війні за незалежність України. Вважаємо, що в ці складні дні дуже важливо всім українцям звертатися до Всевишнього в молитві”, – зазначають у зверненні.

    “Віримо, що зло, яке повстало проти України, неминуче буде зламане і покаране, і Божою милістю в нашу країну прийде мир, безпека та добробут!”, – йдеться у зверненні ВРЦіРО.

    У ВРЦіРО висловили вдячність міжнародним партнерам та церквам і народам світу, які шанують цінність людського життя і допомагають українцям захищати свободу і незалежність України від російської агресії. Там закликали до посту і молитви.

    Найсвіжіше

    Популярне