Середа, 29 Травня, 2024
Бiльше

    Захисник України Володимир прийняв хрещення у Жидичинському монастирі

    У Жидичинському Свято-Миколаївському монастирі відбулося знаменне та зворушливе хрещення. Захисник України, воїн Володимир, свідомо засвідчив свою віру та приєднався до лона Православної Церкви.

    Попри брак часу, Володимир разом з побратимами завітав до древньої обителі, щоб зробити цей важливий крок. Як зазначає настоятель Свято-Миколаївської релігійної громади Костянтин Марченко, воїн щиро прагнув долучитися до таїнства хрещення та причаститися Святих Дарів, повідомляє volyn.tabloyid.com

    “Маємо ще одного новоохрещеного православного воїна Володимира. Нині він з побратимами, попри брак часу, завітав у нашу древню обитель аби свідомо засвідчити своє сповідання віри. Після хрещення, воїни запричались Святими Дарами, яких так прагнула їхня душа. Слава Богу за все!” – йдеться у дописі на фейсбук-сторінці о. Костянтина.

    Хрещення Володимира – це не лише особиста подія, а й символ єднання українського народу у вірі та прагненні до свободи. У часи війни та випробувань віра дає людям силу, надію та духовну підтримку.

    Найсвіжіше

    Популярне