Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    В УГКЦ подякували Залужному і привітали Сирського

    Глава УГКЦ Святослав подякував генералу Валерієві Залужному за його працю на посаді Головнокомандувача Збройних сил України і привітав генерал-полковника Олександра Сирського, якого 8 лютого президент України призначив новим Головкомом ЗСУ.

    Про це йдеться у дописі Блаженнішого Святослава на Фейсбуці.

    “Наша надія на Господа, Князя миру. Тож ми продовжуємо безперервне молитовне стояння перед Його престолом, вимолюючи перемогу для нашої країни та справедливий мир для українського народу”, – зазначив він.

    “У цій боротьбі Він послуговується людьми, яких кличе до служіння для захисту й оборони своїх ближніх. Ми вдячні кожному, хто прийняв це Боже запрошення та відповідальність у цей нелегкий та вимогливий для кожного із нас час. Дякуємо генералу Валерію Залужному за два роки невтомної боротьби.

    Війна триває. Сьогодні ми, як і завжди, молимося і просимо, щоб Всемогутній Господь благословив українських захисників і захисниць, благословив нового Головнокомандувача Збройних сил України генерал-полковника Олександра Сирського”, – наголосив Глава УГКЦ Святослав.

    Найсвіжіше

    Популярне