Субота, 27 Липня, 2024
Бiльше

    Митрополит Димитрій: «Війна це лихо, але й війна — очищення з усіх боків»

    Єрарх ПЦУ, митрополит Львівський Димитрій, висловив свою думку про війну, назвавши її “лихом” і “очищенням з усіх боків”.

    “Війна – це лихо, але й війна – очищення з усіх боків. Це загострення наших почуттів і відчуттів до ближніх, друзів, до самого себе. Самооцінка це також справедливо”, – написав митрополит Димитрій у своєму дописі на Facebook.

    Він також зазначив, що війна – це “суспільна криза” і “суд”.

    “Ми не повинні думати, що під час війни можна десь просто перечекати. А дехто думає, що свої злі вчинки у такому надто загострено-чуйному до усього суспільстві, можна замаскувати”, – написав митрополит Димитрій.

    Він закликав українців донатити на воїнів і молитися за наших героїв, за правителів в Україні.

    “Духовний фронт – це також оборона, перш за все від злої руйнівної сили, яка зашквалює у наших почуттях, відносинах та поведінці. Усе приборкуйте молитвою і зосередженістю в собі, високою самоорганізованістю. Допоможи нам Боже в наших намірах!” – закликав митрополит Димитрій.

    Нагадаємо, співами у церквах незряча школярка зі Львівщини зібрала 2 мільйони гривень для ЗСУ. Також парафіяни львівської церкви пожертвували Сергію Стерненку 126 тис. грн на FPV-дрони.

    Найсвіжіше

    Популярне