Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    У РПЦ назвали знущання у школах «корисними». Нібито діти так звикають до реалій життя у РФ — відео

    Російські священники не бачать у знущаннях з дітей в освітніх закладах жодних особливих проблем. Ба більше, хранителі «духовних скрєп» вважають, що булінг до певної міри навіть «корисний».

    Про це пише NV.

    За словами рязанського митрополита Марка, завдяки постійним приниженням і насильству у школах діти готуються до реалій життя у РФ, громадяни якої мають бути готовими до постійних страждань.

    «Ви знаєте, насамперед потрібно навчити дитину, знаєте, такого стану безпристрасності, щоб вона не реагувала на якісь речі, які її, можливо, ображають. Не намагатися відповідати на провокації. Тому, що життя людини, воно протікає у різних умовах, у різному середовищі, і тому приклади цього булінгу можуть бути такою собі, знаєте, такою собі вакциною для того, щоб людина, входячи у життя, розуміла, що життя — це не просто прогулянка, це випробування. І, зокрема, випробування від ближнього», — заявив він в ефірі пропагандистської радіостанції Логосъ.

    А якщо булінгу у російських школах дітям буде недостатньо, то їх завжди можна відправити на «перевиховання» до кадировців у чеченському таборі Ахмат.

    Зазначимо, що росіяни знущаються не лише з російських дітей. Російські загарбники змушують українських дітей на тимчасово окупованих територіях писати так звані листи солдату. Таким чином, ворог прославляє війну РФ проти України.

    Найсвіжіше

    Популярне