Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Хіротонія новообраного митрополита Мексики на Фанарі (ВІДЕО)

    Сьогодні на Фанарі Вселенський Патріарх Варфоломій очолив хіротонію новообраного митрополита Мексики Якова Андріопулоса.

    На церемонії рукоположення був присутній посол США в Афінах Георгій Цуніс.

    24 січня Священний Синод Вселенського Патріархату обрав нового митрополита Мексики митрополита Іакова, який раніше був архієрейським вікарієм Афінської архієпархії .

    Прийнявши нову роль від митрополита Афінагора, який був обраний митрополитом Візе, митрополит Яков отримав похвалу від Вселенського Патріарха Варфоломія під час оголошення свого обрання (Mikro Minima).

    Вселенський патріарх Варфоломій охарактеризував митрополію Мексики як віддалену провінцію Вселенського престолу, висловлюючи оптимізм щодо митрополита Іакова через його молодість, здібності, різноманітну освіту, знання мови, фінансові знання, а також досвід, отриманий на різних керівних посадах. в Греції та участь у міжхристиянських і міжнародних організаціях.

    Крім того, Вселенський Патріарх передав побажання та молитви Архиєпископа Афінського Ієроніма, завершивши з упевненістю, що Митрополит Яков відмінно впорається з цією новою відповідальністю, підтримуючи ім’я та славетну історію Митрополії Мексики.

    Найсвіжіше

    Популярне