П’ятниця, 17 Травня, 2024
Бiльше

    Портал “Релігія в Україні” відновлює свою роботу і запрошує до співпраці

    Портал “Релігія в Україні” відновлює свою роботу і кличе до співучасті і співпраці.

    «Запрошуємо усіх людей доброї волі, здорового глузду та християнської совісті, які розділяють нашу місію і цінності, підтримати нашу роботу – вподобайками, підписками, порадами, дискусіями», – повідомляють на сайті religion.in.ua

    Портал працював майже 15 років, висвітлюючи релігійні процеси в Україні. Проте російсько-українська війна ще більше поглибила кризу в українському православ’ї.

    Зараз портал ставить собі за місію активно впливати на перебіг цих процесів та шукати способи, стимули і однодумців для об’єднання різних конфесій в Україні.

    Редакція закликає всіх людей доброї волі підтримати їх роботу. Мета порталу – критичне мислення, об’єктивність, цивілізовані дискусії та пошук спільних точок між релігіями для майбутнього об’єднання.

    “Редакція РвУ завжди критикувала ультраконсервативне, фундаменталістське, обскурантистське та конспірологічне мислення, і планує надалі цим займатись”, – йдеться в повідомленні.

    Нагадаємо, релігійні лідери закликали до єдності та молитви за Україну. Також до ПЦУ із священником долучилась парафія УПЦ (МП) на Одещині.

    Найсвіжіше

    Популярне