Понеділок, 6 Травня, 2024
Бiльше

    Гундяєв хвилюється, що всіх росіян вб’ють в Україні, якщо пускати туди всіх

    Очільник РПЦ, патріарх Кіріл (Гундяєв) боїться, що скоро не буде кому воювати. Він заявив, що у РФ необхідно на законодавчому рівні заборонити мобілізацію і відправлення на війну в Україну батьків трьох і більше дітей і що це актуально зараз в “мирний час”.

    “Вважаю важливим на федеральному рівні законодавчо заборонити мобілізацію у мирний час багатодітних батьків, які мають трьох і більше дітей. Особливо це актуально зараз… За чинним законом право на відстрочку мають батьки чотирьох дітей. Але потрібно надати такі ж права і сім’ям, які мають трьох дітей, саме така сім’я дає, хоча й мінімальний, але реально приріст нашого населення”, — заявив він повідомляє ТАСС.

    За його словами, мобілізація багатодітних батьків на війну проти України має бути під забороною “з метою народозбереження і стимулювання народжуваності”. Він уточнив, що у РФ не так багато сімей із чотирма дітьми — із трьома значно більше і саме вони “забезпечують відтворення населення” окупантів.

    Нагадаємо, РПЦ проводить «читання» про війну проти України, під час яких викривлює історію. Також держдеп нагородив священників, які покинули РПЦ в Литві та Білорусі.

    Найсвіжіше

    Популярне