Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Молитва з Предстоятелем: в додатку ПЦУ з’явились аудіозаписи митрополита Епіфанія

    Відтепер у мобільному застосунку «Моя Церква», яким користуються вірні Православної церкви України, з’явилося більше корисних функцій для щоденних молитов.

    Про це інформує фейсбук-сторінка Православної церкви України.

    Користувачам пропонують оновити мобільний застосунок «Моя Церква», в якому відтепер доступні для прослуховування аудіозаписи ранкових і вечірніх молитов, які читає Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній, додано тексти читань з богослужбових Апостола і Євангелія на кожен день, а також повний текст богослужбових вказівок.

    Мобільний застосунок «Моя Церква» запрацював у вересні 2021 року. Тут зручно шукати актуальні новини Православної церкви України, збірник різних молитов (ранкові, вечірні, за Україну, на всяку потребу), а ще новоюліанський церковний календар на щодень. Ця функція особливо корисна з огляду на календарну реформу, що відбулася в 2023 році.

    Окрім того, у додатку є актуальна карта храмів ПЦУ, розташованих в різних куточках України. Увімкнувши на своєму телефоні функцію GPS можна визначити відстань до найближчого з них або того, який бажаєте відвідати.

    Також у профілі користувача доступна опція духовної підтримки – онлайн-чат для тих, хто хоче поспілкуватися зі священнослужителем.

    Завантажити застосунок можна за посиланнями:

    Google Play: bit.ly/3lqX7YP

    App Store: apple.co/3hyL22F

    Найсвіжіше

    Популярне