Четвер, 30 Травня, 2024
Бiльше

    Духовне управління мусульман Криму відреагувало на підтримку путіна фейковим “головою Духовного Управління”

    10 січня Духовне управління мусульман Криму (ДУМК) прокоментувало публічну підтримку фейковим “головою” окупаційного “Духовного управління мусульман Криму і Севастополя” Хаджі Еміралі Аблаєвим висування Владіміра Путіна на посаду президента рф.

    Як передає  ARC у ДУМК висловилися проти Путіна: “Вкотре ми переконуємося в тому, що росія сьогодні грається релігією, як політичним інструментом, використовуючи так званих “імамів” і “муфтіїв” – зрадників свого народу, які, нібито користуючись підтримкою звичайного народу, висловлюють свою подяку тирану, воєнному злочинцеві, убивці мирного населення України та убивці мусульман у різних регіонах світу, зокрема, Сирії, Лівії, України…”.

    ДУМК додає: “Підтримуючи тирана і Фараона 21 століття, ці так звані “імами” і “муфтії” пишуть про те, що він побудував мечеті в Криму, але не пишуть про сотні мусульман, вимушених, через жорстоку політику придушення, залякування, утисків, кидання за ґрати покинути свою рідну землю. Вони не пишуть про сотні незаконно ув’язнених, десятки зниклих безвісти, про сотні дітей, що залишилися без своїх батьків. Вони не напишуть про десятки закритих і відрізаних від водопостачання та електроенергії мечетей…”.

    Нагадаємо, очільники християнських Церков в Україні засудили ідеологію «русского міра».

    Найсвіжіше

    Популярне