Середа, 15 Травня, 2024
Бiльше

    Президент Греції зустрілася з Вселенським Патріархом у Швейцарії

    Президент Грецької Республіки Катерина Сакелларопулу під час свого візиту до Швейцарії зустрілася з Вселенським Патріархом Варфоломієм у Православному центрі Вселенського Патріархату в Шамбезі.

    У відповідь на звернення Патріарха Президентка проголосила: “З великою радістю зустрічаю Вас сьогодні, Ваше Всесвято, у Православному центрі Вселенського Патріархату – духовної оранжереї, що сприяє вивченню християнських традицій та вчень, культивує міжконфесійний і міжправославний діалог”.

    Вона також підкреслила неабияку зацікавленість Греції у справах Вселенського Престолу, а також повагу, любов і вдячність всього грецького народу Вселенському Патріархові Варфоломію та Патріархату. “З нагоди Вашого майбутнього 50-річного ювілею на Різдво бажаю Вам міцного здоров’я, довголіття та сили для продовження Вашої такої важливої ​​місії”, – додала Президентка.

    Митрополит Швейцарський Максим провів пані Сакелларопулу екскурсією по приміщенню Центру та церкви апостола Павла.

    Також Президент відвідала прийом на свою честь у консульську резиденцію для участі Вселенського Патріарха та грецьких експатріантів. Прийом провів Генеральний консул Греції Александрос Генніматас.

    Найсвіжіше

    Популярне