Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Ударив активіста в голову: “тітушок” УПЦ (МП) затримали в Києві (Відео)

    У мережі з’явилося відео, на якому зафіксовано, як прихильник УПЦ МП б’є активіста, що виступав проти перебування УПЦ (МП) в Лаврі.

    Відповідне відео розмістив український політик та журналіст Володимир Ар’єв у Telegram-каналі “Закрита зона”, передає “Апостроф“.

    “Тітушки московського патріархату сьогодні ввечері (27 травня – ред.) біля Лаври побили активіста Володимира Булюбаша, який виступав проти московських попів. Нападом керував один зі “священників” УПЦ”, – йдеться у дописі до відео.

    Побитий активіст знаходиться у нейрохірургічному відділенні лікарні №17. У нього сильний струс мозку. Водночас поліція затримала нападника.

    Так, Булюбаш стояв біля Лаври та виступав проти присутності у монастирі священників УПЦ МП. Один з прихильників московського патріархату почав погрожувати активісту, а потім до нього підійшов ще один, який просив його відійти та поговорити, а далі вдарив у голову.

    Біля місця інциденту чергувала патрульна поліція. Нападник намагався утекти, а також у ситуацію втрутився священник УПЦ МП, який це все бачив.

    Найсвіжіше

    Популярне