Середа, 15 Травня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній освятив столичний Центр реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 19 травня на запрошення директора пані Вероніки Безлер, відвідав Центр комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району міста Києва.

    Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви звершив Чин освячення приміщень центру, переглянув виступ маленьких пацієнтів, поспілкувався з дітками, які мають особливі потреби, та разом з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Швеція в Україні Тобіасом Тибергом передав для потреб установи матеріальну допомогу, зібрану християнами Швеції у співпраці з «Елеос-Україна», передає пресслужба ПЦУ.

    Митрополит Епіфаній привітав усіх з відкриттям такого необхідного реабілітаційного центру та сказав про важливість добрих справ і допомоги ближнім, а тим паче дітям з інвалідністю. Зі свого боку Тобіас Тиберг зазначив про повну підтримку України з боку Швеції, в контексті чого Предстоятель ПЦУ висловив сподівання на продовження плідної співпраці задля блага тих, хто цього особливо потребує.

    На згадку про цю зустріч дітки подарували митрополиту Епіфанію вироби, які зробили власноруч: картину, браслет та птаха, який символізує Україну.

    Предстоятеля ПЦУ супроводжував заступник голови Синодального управління соціального служіння та благодійності ПЦУ «Елеос-Україна» протоієрей Сергій Дмитрієв. У заході також взяли участь голова Оболонської районної державної адміністрації Кирило Фесик, народний депутат України пані Юлія Гришина, співробітники закладу, батьки та гості.

    Найсвіжіше

    Популярне