Середа, 22 Травня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ закликає молитися за матерів України, які страждають через війну та розлуку з дітьми (+МОЛИТВА)

    Предстоятель Православної церкви України, митрополит Епіфаній закликав усіх вірних, де б вони не перебували, звернути свої молитовні думки до матерів України. Він зазначив, що материнство є величезним даром від Бога, і тому цей день є важливим для всіх християн.

    У своєму зверненні митрополит Епіфаній наголосив, що найбільше страждають матері, чиї діти перебувають на передовій, а також ті, хто проживає на окупованих територіях. Він висловив подяку всім матерям, які піклуються не лише про своїх дітей, але й про тих, хто знаходиться в складних життєвих обставинах.

    Митрополит Епіфаній закликав дітей молитися за своїх матерів так, як вони моляться за них, і висловив надію на те, що материнська любов стане великою непереможною силою, яка допоможе матерям України пережити важкі часи. Заклик митрополита Епіфанія знайшов відгук у серцях багатьох вірних, які віддадуть шану своїм матерям у цей важливий день.

    Возможно, это изображение незабудка болотная и текст «HE молитва за MATEPIB боже, ти вибрав непорочну дву марію MaTip' ю свого сина, благослови Bcix матерi̇в, обдаруй ix здоров ям, наповни ix спокоем радстю, стю, псля довгого життя земного приведи до життя вi̇чного. просимо тебе: вчини так, щоб людський рід пишався святстю свойх матерв. допоможи IM виховати своïх дтей на славу Toбi для добра церкви, через Icyca христа, господа нашого. амінь»

    Найсвіжіше

    Популярне