Неділя, 5 Травня, 2024
Бiльше

    РПЦ освятила військову техніку ЗС РФ, яка бере участь у параді на Червоній площі

    У Росії освятили військову техніку ЗС РФ, яка бере участь у параді на Червоній площі. Про це йдеться на сайті Навчального комітету РПЦ, передає “Фокус”.

    Повідомляється, що освяченням займався ректор Перервінської духовної семінарії протоієрей Володимир Чувікін та його студенти. Захід пройшов 6 травня.

    “У молебному співі також брали участь і солдати, які готують техніку до виїзду на Червону площу”, — йдеться у повідомленні.

    Після молебню хор Перервінської духовної семінарії виконав кілька пісень і пісень, а після цього Чувікін обійшов техніку, окропивши її святою водою.

    Чувікін у 2019 році став відомим завдяки скандалу з 11-річною дівчинкою інвалідом, яку відмовилися приймати до православної гімназії імені митрополита Платона. Так, Чувікін пообіцяв матері заступитися за дитину, але потім заявив, що не може вплинути на рішення адміністрації.

    “Дитина прийомна, а прийомні діти проблемні, з невідомою генетикою, і чого можна від таких дітей чекати у плані поведінки — невідомо”, — сказав тоді Чувікін.

    Найсвіжіше

    Популярне