Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Зеленський і Шмигаль привітали мусульман України зі святом Рамадан-Байрам

    Президент Володимир Зеленський привітав мусульман України з нагоди свята Рамадан-Байрам, яке знаменує закінчення священного місяця Рамадан.

    “Сердечно вітаю з нагоди свята розговіння Рамадан-Байрам, що є символом таких людських чеснот, як чуйність, допомога нужденним та знедоленим. У час великих випробувань, які випали на долю нашої країни, ісламська спільнота України, як і увесь український народ, демонструє патріотизм та робить усе можливе для захисту незалежності й територіальної цілісності держави. Переконаний, що в єдності ми неодмінно переможемо і на рідну землю прийде довгоочікуваний мир”, — йдеться у вітанні Глави держави.

    Президент побажав мусульманам міцного здоров’я, непохитної віри, гармонії та достатку, передає РІСУ.

    У свою чергу перм’єр-міністр Денис Шмигаль також привітав мусульман зі святом Рамадан-Байрам. Він побажав натхнення для добрих справ і подальшої боротьби за свободу українців.

    “Щиро вітаю мусульман зі святом Рамадан-Байрам, що знаменує завершення священного місяця Рамадан. Хай дух братства та з’єднання, отриманий під час особливого цього місяця, надихає на добрі справи та подальшу боротьбу за нашу свободу та країну”, — йдеться у вітанні очільника уряду.

    Прем’єр побажав усім мусульманам України благословенного свята, допомоги Всевишнього, щирої та незламної віри в українських захисників.

    “Хай відступлять усі біди та негаразди, а мир і добробут повернеться на нашу землю”, — наголосив Денис Шмигаль.

    Найсвіжіше

    Популярне