Четвер, 9 Травня, 2024
Бiльше

    Військовий, якого побили в храмі у Хмельницькому звинуватив у брехні УПЦ (МП)

    Військовий ЗСУ Артур Ананьєв, якого побили у храмі у Хмельницькому, звинуватив УПЦ (в єдності з МП) в брехні. Він розповів про цю подію в ефірі Radio NV, наголосивши, що «будь-яка заява РПЦ або УПЦ МП, як вони себе називають» — брехлива.

    «Попередні заяви їхні були про те, що я скинув Євангеліє. Потім з’явилося відео, вони сказали, що я облив Євангеліє. Вони казали, що я не військовий. Коли прийшли мої бойові побратими, вони вже почали якусь іншу схему думати. Я думаю, що скоро переросте в те, що «ми його пробували затримувати, тому що він прийшов з гранатою в [стані] алкогольного сп’яніння], що, до речі, я також зустрічав. Вони писали, що я був в алкогольному сп’янінні», — розповів військовий.

    Нагадаємо, як повідомив мер Нетішна, інцидент у Хмельницькому став поштовхом для переходу громади до ПЦУ, вважає мер Нетішина. Також очільник УПЦ (МП) Онуфрій закликав вірян УПЦ (МП) в Хмельницьку відстоювати храми законними методами. Він проігнорував у своєму зверненні побиття військового в храмі УПЦ (МП).

    Найсвіжіше

    Популярне